paciència i ar!

Posted: 09/27/2011 in Uncategorized

Que la paciència hauria de ser rotativa és una reflexió de filòsof d’a.C., amb túnica blanca i el Partenó de fons. Però com totes les qualitats de gruix els falla l’aplicació. Per això, proposo una nova política d’ús per desplegar els efectes d’aquesta virtut minoritària, una que per via decret-llei, referèndum vinculant o apel·lant a un tant li fot jurídic, la paciència sigui obligatòria, s’aprovi amb tots els efectes retroactius que facin falta i, Señorías: guarden silencio, que cap ciutadà/na no en pugui quedar exempt/a. I aviso que, a la màniga de l’alta diplomàcia, sempre hi ha un cop d’Estat en forma d’as amagat.

Comentaris
 1. nanis kru ha dit:

  Sr.Tinc. Com veu se m´ha acabat la paciència i pas a engrossar el vostro bloc .Quan sigui s´hora d´es cop d´estat ja sap on trobar-me.( gracies per a seguir-me també) Salut i bona lletra.

 2. Peròquèdius! ha dit:

  La paciència és un tret de personalitat madura. I el que li falta a la nostra societat es maduresa…jo no veig la mare de la ciència rotativa… quin desgavell!

 3. Alyebard ha dit:

  La paciència s'aprèn fent les cues del seguru. Que em la que caurà. Quan diu que fa un cop d'estat?

 4. Joan ha dit:

  A l'estat (aquest i l'altre) n'hi ha per atonyinar-lo una bona estona, sí. Serà que no tenim paciència.

 5. informasión mande¿? …. no por passienssia no me sale nada ….. grasias por su llamado.

 6. Sr. Tinc ha dit:

  Sr. Nanis kru: primer recluta apuntat!Sr. Peròquèdius!: s'ha d'intentar, paciència, home, paciència! ;-)Sr. Alyebard: segon recluta apuntat!Sr. Joan: vigili que em faig un cop d'Estat a sobre i pot rebre, he, he, he… ;-)Srta. Tiquismiquis: per paciència premi 3, gràcies.

 7. cantireta ha dit:

  Vull un cop d'estat al cap dels que no saben quedar-se en silenci per aprendre. I un altre als que parlen sense saber què diuen. On s'ha de trucar, al 1004? Estic cremada, avui, ho sento, sr Tinc…

 8. nanis kru ha dit:

  Sempre insubmis.Veig que ha tingut molt d´exit només l´insinuació dún cop déstat .idò paciència a tots els seguidors ( entegis el plural englobant el femeni de tota la vida) i estiguem a l´aguait que serà més prest de lo q esperam. salut senyores i senyors.

 9. Sr. Tinc ha dit:

  Srta. Cantireta: em sembla que el seu cop d'Estat ha de ser doble, o triple. 1004? No, al prefix de l'exèrcit! ;-)Sr. Nanis Kru: primera baixa, doncs… 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s