Club de Lectura Insípida

Posted: 02/17/2012 in Uncategorized
El Sr. Tinc és el fundador, president d’honor, tresorer, vocal, secretari i únic soci compromissari del Club de Lectura Insípida; una associació amb la seu oficial a quatre travessies del blog, timbre verd, que es reuneix cada dijous per dramatitzar en veu alta els grans clàssics de la literatura minúscula, a saber: les darreres novetats en prospectes de posologia trepidant, les etiquetes de roba més 100% poètiques, els best-sellers dels manuals d’instruccions amb final previsible o tots els volums de les guies d’ús tecnològic, preferentment traduccions en xinès, ciríl·lic o alfabet hebraic.
Comentaris
 1. nanis kru ha dit:

  Massa temps lliure , sr Tinc???

 2. L’autor ha eliminat aquest comentari.

 3. El porquet ha dit:

  I jo que em pensava que seria un timbre vermell…

 4. Joan ha dit:

  Caram, així no sóc l'únic de llegir-se fins i tot les etiquetes?

 5. Nika ha dit:

  Jo estic especialitzada en els prospectes de posologia trepidant…

 6. cantireta ha dit:

  Jo ja li dic: a casa meva tinc un munt d'exàmens que posen en dubte la frase, molt suada, de Xèspir, "tubi o no tubi". Ja veurà, com xalarem!!

 7. Xicarandana ha dit:

  Un club de lectura interessant. Li assegur, senyor Tinc, que he estat a tertúlies més estrambòtiques. Fins i tot a una arribàrem a parlar de l'ànima de les taules. Paraula de blocaire!

 8. Sr. Tinc ha dit:

  Sr. Nanis Kru: pot ésser, pot ésser… ;-)Srta. Tiquismiquis: l'autor ha eliminat aquest comentari del comentari eliminat :-)Sr. Porquet: oh!, el vermell és dels veïns i sembla (sembla!) ser un meuble, oju: això m'han dit…Sr. Joan: si vol fer-se'n soci, ja sap, li passo el núm. de compte corrent de 'la Caixa', parlem?Srta. Nika: llavots vostè ja té un doctorat, no?Srta. Cantireta: segons anteriors comentaris de vostè, casa seva és un no parar de xalar :-)Srta. Xicarandana: l'ànima de les taules! Marededéusenyó, la vida pot més que els posts! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s