per exemple: jo

Posted: 12/28/2012 in Uncategorized

Sóc d’origen estètic, modèstia a part: tinc el bust esculpit a l’estil clàssic, les orelles ben pastadessón a l’alçada de l’enteniment; els ulls, ametllats, flanquegen un tabic nasal de rectitud geomètrica invariable mentre el tors sosté un inacabable coll de ballarí professional; pectorals i braços mereixen un comentari apol·línic a part, i les cames, escultòriques i proporcionades, delaten que cada matí em vesteixo d’estàtua grega, etiqueta 100% a.C.

Comentaris
 1. Xicarandana ha dit:

  Una descripció molt atraient, sempre i quan aquest "aire clàssic" no l'empengui a iniciar la seva particular batalla de les Termòpiles…Ah, senyor Tinc, aprofit el comentari per desitjar-li un molt bon 2013 d.C.!

 2. nanis kru ha dit:

  ara méxplic el deterior de les estatues gregues : tenen mal caure. Si diguim xistos.Bon humor i bon any sr. Tinc . Per molts més.

 3. Sr. Tinc ha dit:

  Srta. Xicarandana: una estàtua té quietisme per les batalles!Sr. Nanis Kru: exacte! Mal caure! Bon any a vostè, també!

 4. cantireta ha dit:

  Vaja… i jo encallada en el romànic ;)) Aixines, no em llogues la màquina del temps per trobar-te més aviat?Un petó, i molts comentaris, per al 2013!

 5. Sr. Tinc ha dit:

  Srta. Cantireta: el Romànic em va balder, he, he, he. La màquina és a adobar, com tots els trastos que faig servir molt últimament. Això dels comentaris m'ho anoto a la llibreta de coses pendents per al 2013! Petons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s